Blog

PSYKOLOG

September, 2018

 

Alene og alligevel sammen

 

Jeg mærker det tydeligt, når jeg slipper kampen for at få det, jeg søger af andre, når jeg stopper med at flygte fra at mærke det der gør ondt. Det er som om noget indeni slipper og jeg slapper af. Sanserne skærpes. Kraften vender tilbage. Livet strømmer igen i kroppen.

 

Sammentrækningen slipper og jeg mærker udvidelse.

 

Læs mere...

November, 2018

 

Der er brug for en feminin spiritualitet

 

Og hvad er en feminin spiritualitet?

En feminin spiritualitet er altfavnende. Den er flydende. Den er varm. Den er levende. Den er rasende. Den er uendelig sorgfuld. Den er uendelig glædesfyldt. Den er kedelig. Den er…

 

Læs mere...

August, 2018

 

Heling af traumer

 

Jeg synes dette er et meget fint citat om traumer. Det fortæller om, hvordan vores krop, psyke og sind hele tiden søger mod steder, hvor det potentielt kan heles. Hvilket vil sige steder, hvor der er en mulighed for, at vi kan vise sider af os, som vi ikke har vist nogen eller os selv endnu og som derfor aldrig har fået muligheden for at blive mødt kærligt og accepterende.

 

Læs mere...

Marts, 2018

 

Om vrede

 

Vrede rejser sig bl.a., når grænser er blevet overtrådt og hvis vi som børn ikke får lov at mærke vores vrede kan vi have svært ved senere at mærke, når nogen overskrider vores grænser, når nogen gør noget som ikke er godt for os.

 

Læs mere...

Januar, 2018

 

Den vågnende kvindelighed

 

Kvinden er livets flod.

Til tider brusende, vild og voldsom.

Til tider mild og blid.

 

Hun er naturen.

Hun er jorden.

 

Læs mere...

December, 2017

 

Jagten på kærligheden eller snarere at overgive sig til kærligheden

 

Hvis der er en ting jeg har lært i det forgangne år i mødet med de mange mennesker jeg har haft glæden af at få lov at kende, nogen lidt og andre mere, så er det, at jeg konstant søger kærligheden.

 

Læs mere...

September, 2016

 

At danse med sin skygge

Hvis vi ikke ejer vores skygge – hvem gør så?

Et sted skal den jo være. Skyggen. Alt det vi helst ikke vil være ved. Det grimme, grusomme, afhængige, udstødte, dramatiske - puha ja – det bor bedst hos andre. Men også det gode, smukke, kraftfulde, som vi ikke tør eje. Når vi ikke tør stråle i vores eget lys og derfor giver det til andre.

 

Læs mere...

Juli, 2016

 

Er du en "RIGTIG" Kvinde?

 

Jeg er igennem de sidste par år ofte stødt på kvinder, der gerne vil arbejde med deres kvindelighed. Det er et emne jeg selv finder vigtigt, fordi kvindeligheden stadig må indpasses de mandlige værdier såsom målrettethed og præstation og ofte bliver vurderet som mindre vigtig.

Jeg nyder at arbejde med emnet, men jeg får også lyst til at forholde mig lidt kritisk til de idealer, der nemt kan opstå. Derfor dette indlæg.

 

Læs mere...