Om

PSYKOLOG

Kontakt

 

Ternevej 9, 4671 Strøby

Kroghsgade 1, 3. tv., 2100 København Ø

 

Telefon: 5194 2706

Mail: terapi@terapitrunjer.dk

Om mig


Jeg arbejder ud fra en forståelse af, at vi som mennesker ønsker at leve et fuldt og rigt liv, hvor vi har mulighed for at udtrykke os selv og skabe rige og nærende relationer. Tidligere eller senere traumer, tab eller indlærte overbevisninger kan nogle gange stå i vejen for, at vi kan leve det liv vi ønsker.


Jeg tror på, at vi som mennesker ønsker og længes efter at blive set som og være dem vi dybest set er og jeg tror, at vi vokser og gror, når vi mødes med kærlighed. Min passion og drivkraft er at skabe et trygt og kærligt rum, hvor dit behov kan mødes og hvor der er plads til, at du i dit eget tempo kan undersøge og udfolde mere og mere af dig.


Jeg har arbejdet som psykolog siden 2012 og har de sidste 10-15 år beskæftiget mig med psykologi, meditation og personlig udvikling igennem retræter, workshops og efteruddannelser.


Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet og er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder efter de gældende etiske regler.


Jeg modtager løbende supervision og egenterapi for at holde mig fagligt opdateret samt vedblive med at udvikle mig som terapeut.


Jeg har klinik ved Strøby Ladeplads i mit hyggelige sommerhus og på Østerbro tæt ved Sortedamssøen og Trianglen.Udvalgte uddannelser:


  • Biodynamic Breath and Trauma Release


  • Spirituel integrativ krops- og psykoterapeutuddannelse (www.tobias-skolen.dk - igangværende, 4. år)


  • Circlingfacilitator


  • Spirituel mentorudannelse (ID Academy)


  • Psykotraumatologi RITS (Beredsskabsstyrelsen)


  • Københavns Universitet (cand.psych.aut)