Om

PSYKOLOG

Kontakt

 

Ternevej 9, 4671 Strøby

Grønnegade 26, 3. Sal, 1107 København K

 

Telefon: 5194 2706

Mail: terapi@terapitrunjer.dk

             Udvalgte uddannelser:


  • Biodynamic Breath and Trauma Release (2017)


  • Spirituel integrativ krops- og psykoterapeutuddannelse (www.tobias-skolen.dk - igangværende, 4. år)


  • Circlingfacilitator (2017)


  • Spirituel mentorudannelse (ID Academy, 2017)


  • Psykotraumatologi RITS (Beredsskabsstyrelsen, 2014)


  • Københavns Universitet (cand.psych.aut, 2007-2012)

Om mig


I sin ældste betydning betyder ordet psykologi studiet af sjælen og det er sådan jeg vælger at se mit virke. Som en vedvarende opdagelsesrejse ind i det at være menneske, hvor hvert sving på vejen er en mulighed for at komme tættere på sig selv og på sin sjæl.


Sjælsarbejdet er kontinuerligt og styrken ligger ikke kun i at have ”besteget bjerget” eller overvundet farerne og fundet frem til målet, men i det at styrke sig til styrkeprøven – både før og under – og efter - altså det at være et levende menneske på livets vej.


Styrken ligger i hele tiden at vende tilbage til spørgsmålet, hvad vil min sjæl? eller hvad får mit hjerte til at synge? – og ikke overhøre denne stemme.


Vi lever i en tid, hvor det synes bydende nødvendigt, at vi genfinder den del af vores psyke, som åbner til vores dybe instinktive og sjælelige lag. Den del som er vild, utæmmet, stille og i dyb forbindelse med naturen og universet.


Denne kvalitet er noget andet end krigeren, dronningen, moderen, barnet og elskeren i os. Hun har en anden essenskvalitet. Rammer et andet lag i os. Noget der stikker dybere. Noget der er større. Måske uafgrænset.


For mig føles hun flydende og samtidig meget fast. Når jeg mærker hende dybt i mig, er hun en dyb indre visdom og intuition. Det føles som at grænser nedbrydes og jeg bliver fyldt af en strøm at liv og kraft.


Det føles ofte ordløst. En stille viden. Sådan er det. Det er sandt. Der er en ydmyg sikkerhed over hende. En tilstand af enkelhed, som både er let og rungende dyb. Smilet og latteren der kommer fra denne tilstand rummer en dyb uærbødig kærlighed. Og sorgen der kommer fra hende er som titusind floder, der græder - en dyb sorg over et sjælstab.


Jeg føler mig dybt kaldet til at være med til at heale det kollektive sjælstab. Min egen rejse tilbage til min dybe vilde sjæl har ledt mig og leder mig fortsat på en rejse ind i sindets dybeste og mørkeste kroge - og højeste tinder. Som i eventyr er det at genfinde kontakten til sjælen en rejse, der oftest kun foretages, når den er tvingende nødvendig og det er min oplevelse, at mange er klar til og ikke længere kan eller vil udskyde denne rejse.

Og det forstår man godt, når man først har mærket ægtheden, vildskaben, stilheden, kærligheden og livet, som er frugterne af denne rejse!


Min passion og drivkraft er at skabe hellige og kærlige rum, hvor den enkeltes sjæl kan udtrykkes og hvor der er plads til, at man i sit eget tempo kan undersøge og udfolde mere og mere af sig selv.
Jeg tror på, at vi som mennesker ønsker og længes efter at blive set som og være dem vi dybest set er og oplever, at vi vokser og gror, når vi mødes med kærlighed.


Jeg laver forskellige workshops og tilbyder individuelle sessioner, som en støtte til dig, der er på denne sjælefærd.


Jeg har arbejdet som psykolog siden 2012 og har siden jeg var helt ung beskæftiget mig med psykologi, filosofi, eksistens, meditation og personlig udvikling igennem uddannelser, retræter, workshops og efteruddannelser.


Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet og er autoriseret af Psykolognævnet.Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder efter de gældende etiske regler. Jeg modtager løbende supervision og egenterapi for at holde mig fagligt opdateret samt vedblive med at udvikle mig som terapeut.


Jeg har klinik ved Strøby Ladeplads i mit hyggelige sommerhus og fra 1.11 på Grønnegade i Indre By.