Terapi

Lærke Marie Trunjer

psykolog

Kontakt

 

Har du spørgsmål eller gerne vil vide lidt mere om, hvordan jeg arbejder er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.

 

Telefon: 51942706

Mail: terapi@terapitrunjer.dk

Klientudtalelse:

 

Jeg har gennem årenes løb, været i kontakt med et hav af psykologer. Jeg har oplevet nogle enkelte, som var okay, men størstedelen af psykologerne kunne jeg ikke få det til at fungere med.

 

Tit har jeg følt, hvordan de fik mig til, at føle mig forkert, fordi jeg følte mig stemplet som 'syg', mens de var normale og rigtige. Det var rigtig svært, og jeg mistede troen på, at jeg ville kunne finde en psykolog, som kunne hjælpe mig igennem det mørke jeg befandt mig i.

Samtidig vidste jeg, at uden hjælp til at få bearbejdet mine traumer og nå frem til en større forståelse af, hvorfor mine handlemønstre er, som de er, ville jeg aldrig få det bedre.

 

Jeg søgte på "psykologer" på Facebook, og Lærke poppede op på skærmen. Jeg skrev til hende, med blandede følelser og en nervøs følelse i maven.

Kort tid efter ringede hun mig op, og vi talte lidt sammen, og jeg fik en tid.

Dét, blev starten på rejsen ind et liv fyldt med håb og tro.

 

Lærke skiller sig ud af mængden. På en god måde. Hun formår, at få mig til at føle mig ligeværdig, og hun har så megen forståelse og omsorg for andre. Når jeg sidder og taler med hende, er vi ligeværdige, og jeg skal ikke leve op til noget, jeg kan bare få lov til, at være mig selv.

 

Lærke har en enorm indsigt i livet, og en stor evne til, at få mig til at føle mig tryg.

Jeg kan dukke op til en samtale hos hende, hvor jeg har en rigtig dårlig dag, men jeg går altid derfra med fornyet energi og en grund til at smile.

 

Jeg kan varmt og stærkt anbefale Lærke til Jer alle derude.

Hvis du søger forståelse, tryghed, et ønske om kunne tro på dig selv, og nå til en dybere forståelse af den smerte du end måtte stå i, så kontakt hende.

 

Jeg mener, at lige meget hvad man kæmper med, så er vi alle mennesker, og skal ikke sættes i bås og sygeliggøres, og det er bare noget af det, som er fantastisk ved Lærke. Hun har vist mig, at vi alle er mennesker, på lige fod og lige meget værd, uanset vores baggrund.

Endelig, efter alle disse år, bliver jeg set og forstået. Jeg får bearbejdet mine traumer, og når tættere og tættere på en selvindsigt, som kan føre mig langt. For jeg ved, at jeg har en psykolog, som også har de medmenneskelige aspekter med i sit smukke arbejde, og hun går MED mig på min rejse mod håb og livsglæde, hun står ikke bare og ser til.

Tak, Lærke!

 

- Lucca, 28 år

Klientudtalelse:


Som en person, der ofte befinder mig i en tilstand med et højt energiniveau af og til grænsende til det overfladiske, og som det falder først for at tale meget og analysere omfattende på mig selv og min relation til min omverden, er det en rigtig positiv oplevelse at arbejde med Lærke.


Hun er virkelig god til at skabe et rum, hvor der er ro, hvor nærværet kan vokse i det tempo man selv er i stand til at lade det ske - men samtidig insistere venligt og fast på, at det skal være der. Og dermed lære sådan en som mig at bremse ned, og søge indad på en sundere og mere givtig måde end ved hastige intellektuelle analyser.


- Michael, 50 år

Integrativ og holistisk terapi

 

Jeg arbejder ud fra en integrativ og helhedsorienteret forståelse af mennesket og inddrager dermed både krop, sind og sjæl.

 

Terapi er for mig en vedvarende opdagelsesrejse ind i det at være menneske.

I sin ældste betydning betyder ordet psykologi studiet af sjælen.


Sjælsarbejdet er en vedvarende proces og handler dybest set om det at være et levende menneske på livets vej og hvor hvert sving på vejen er en mulighed for at komme tættere på sig selv.


Sjælsarbejdet ligger i hele tiden at vende tilbage til spørgsmålet, hvad vil min sjæl?

Eller hvad får mit hjerte til at synge?


Af og til kan vi stå i en situation, hvor vi har brug for råd, sparring og hjælp til at finde vej.

 

Terapi kan være relevant, hvis du f.eks. oplever nogle af disse temaer:

 

• Udfordringer med identitet og lavt selvværd

• Angst og usikkerhed

• Forholdet til andre, f.eks. samlivs- og familieproblemer

• Sorg- og krisebearbejdning

• Arbejdsrelaterede kriser og stress

• Chok, traume og belastningsreaktioner

• Personlig udvikling

• Seksuelt misbrug

• Eksistentielle udfordringer og livskriser

• Psykosomatiske reaktioner og smertehåndtering

• Afhængighedstilstande

• Nedtrykthed og depression

 

Jeg arbejder bl.a. ud fra en oplevelsesorienteret, dybdepsykologisk, eksistentiel, transpersonlig, kropsterapeutisk og psykodynamisk forståelse af mennesket.

 

Jeg anvender drømme, tegning, meditation og opstilling/familieopstilling i mit arbejde, da jeg oplever, at disse tilgange sammen med samtalen kan bidrage til forståelse og forløsning.


 

Gruppeforløb

 

Ønsker du at arbejde med din personlige udvikling sammen med andre i en gruppe? 

 

I forløbet vil vi udforske det indre liv i et fælles rum af nysgerrighed og åbenhed.

Der vil være fokus på dig og der, hvor du er i din proces og du vil få mulighed for at dele med andre og få hjælp til at komme videre og dybere i din proces.

I løbet af de seks aftener vil vi komme tæt på hinanden og ærligt og sårbart dele, hvad der rør sig.

 

Det kan være meget helende at være i en gruppe og modtage gruppens støtte og spejlinger fra andre, der også er på en rejse i det indre landskab.

 

 

 

 

 

 

 

 


Klientudtalelse:


Mit forløb har været enormt givende. Gennem samtaler og supplerende øvelser, har jeg fået større selvindsigt og selvforståelse. Derudover har jeg fået redskaber til at håndtere nuværende og fremtidige udfordringer. Med alle de rette spørgsmål og en god fornemmelse for mennesker, er det nemt og dejligt at åbne sig op.


- Louise, 18 år