WORKSHOP: Skønhed og værdighed

"Det er en hellig opgave at træde ind i nærværet med det sårede feminine!"Skønhed og værdighed - en dyb omfavnelse af det sårede feminine

Intensiv terapeutisk weekend – for kvinder


Denne weekend er viet til dyb omfavnelse af det sårede feminine. Den terapeutiske proces handler om at tillade, møde og omfavne den feminine sorg og smerte. Formålet er at skabe åbning og flow til, at den feminine kraft, livskraften og den kreative kraft kan folde sig ud i sin fulde styrke og at vi derved får naturlig forbindelse til vores egen glødende skønhed og værdighed.


Det er en hellig opgave at træde ind i nærværet med det sårede feminine!


Vi har som kvinder og mænd måtte nedtone og undertrykke vores feminine kraft, fordi den ikke er blevet fremelsket i vores verden gennem mange generationer. Derfor har vi en iboende sorg, smerte og ensomhed der kommer fra nedlukningen af vores feminine kraft og visdom.


I denne weekend skaber vi et kærligt og kraftfuldt rum, hvor deltagerne kan træde ind i en kærlig omfavnelse af det sted, der føler sig skamfuld, uværdig og uelsket. Vi dykker ned i en nysgerrig opdagelse af, hvordan det sårede feminine lever for den enkelte deltager og lader det komme frem i medmenneskeligt nærvær, kropsbevægelse og åndedræt.

I løbet af weekenden vil vi bruge forskellige metoder afhængig af gruppen og energien:


• Breathwork
• Kropsterapi
• Shamanistisk tromme
• Guidede meditationer
• Procesdans
• Opstilling af det feminine sjælelige felt
• Dyads – sjælemøder
• Delinger


Vi går på opdagelse i, hvordan det sårede feminine er forbundet til det relationelle, familiesystemiske og kollektive lag. Vi arbejder på at omfavne det sårede feminine sammen i gruppefeltet med bevidstheden om, at det lever i et fælles nedarvet felt. Vi skaber en kærlig livmoder for at omfavne og heale det sted hos den enkelte og i det fælles gruppefelt.

Vi kan ikke hele det sårede sted fra det verdslige plan alene. Derfor kalder vi på arketypiske urkrafter for at smelte og omfavne det sårede feminine og for at løsne skamfuldhedens favntag og rejse os i sjælens værdighed og skønhed.


Weekenden henvender sig til dig, der ønsker at træde ind i, åbne op til og omfavne de her dybe sårede lag af dig selv. I gruppefeltet kan skygger og forsvar blive aktiveret – for at blive healet - og vi opfordrer derfor til stor vågenhed og nysgerrighed og en modenhed til at være med det, der vækkes i løbet af weekenden.

Tid & Sted

Dato for terapeutisk weekend:
Fredag d. 20.5 kl. 17-21
Lørdag d. 21.5 kl. 11-19


Sted:
Life Lounge
Kompagnistræde 14 C
1208 Kbh. K


Pris:
Normal pris: 1800 kr.
Early Bird indtil d. 10. april: 1400 kr.


Inklusiv the, kaffe, frugt og nødder.


Ved normalpris er det muligt at betale i 2 rater - halvdelen ved tilmelding og 2. halvdel senest d. 1. maj 2022.

Betales til mobile pay 57811 v. Terapitrunjer. Husk at skrive "GS-workshop, navn, telefonnummer" .


Antal deltagere: 8


Husk at medbringe madpakke til frokostpausen og tøjet må gerne være behageligt og til at bevæge sig i.


Har du spørgsmål kan du kontakte os på kamillasiquir@gmail.com eller kontakt@ceremonialliving.dk