Hjemstedet for den dybe vilde sjæl

Hjemstedet for den dybe vilde sjæl


Vi lever i en tid, hvor det er tvingende nødvendigt, at vi genfinder den del af vores psyke, som åbner til vores dybe instinktive og sjælelige lag. Den del som er vild, utæmmet, stille og i dyb forbindelse med naturen og universet.


Denne kvalitet er noget andet end krigeren, dronningen, moderen, barnet og elskeren i os. Hun har en anden essenskvalitet. Rammer et andet lag i os. Noget der stikker dybere. Noget der er større. Måske uafgrænset.


For mig føles hun flydende og samtidig meget fast. Når jeg mærker hende dybt i mig, er hun en dyb indre visdom og intuition. Det føles som at grænser nedbrydes og jeg bliver fyldt af en strøm af liv og kraft.


Det føles ofte ordløst. En stille viden. Sådan er det. Det er sandt. Der er en ydmyg sikkerhed over hende. En tilstand af enkelhed, som både er let og rungende dyb. Smilet og latteren der kommer fra denne tilstand rummer en dyb uærbødig kærlighed. Og sorgen der kommer fra hende er som titusind floder, der græder - en dyb sorg over et sjælstab.


Jeg føler mig dybt kaldet til at være med til at heale det kollektive sjælstab. Min egen rejse tilbage til min dybe vilde sjæl har ledt mig og leder mig fortsat på en rejse ind i sindets dybeste og mørkeste kroge. Som i eventyr er det at genfinde kontakten til sjælen en rejse, der oftest kun foretages, når den er tvingende nødvendig og det er min oplevelse, at mange er klar til og ikke længere kan eller vil udskyde denne rejse.


Og det forstår man godt, når man først har mærket ægtheden, vildskaben, stilheden, kærligheden og livet, som er frugterne af denne rejse!


Jeg laver forskellige workshops og tilbyder individuelle sessioner, som en støtte til dig, der er på denne sjælefærd.