Circling

Jeg afholder løbende worksop som du kan se på min facebookside.

Circling - meditation i relation


Længes du efter dybere og mere levende relationer?

Ønsker du at blive bedre til at mærke dig selv og forblive tro mod det der er sandt for dig?

Forlader du nogle gange dig selv, mister dig selv og går over i andre?

Ønsker du at blive mere sensitiv overfor dine egne og andres følelser eller bedre til at kunne skelne mellem hvad der er dit og hvad der er den andens?Hvad er Circling?


Circling er en form for meditation i relationer og i grupper. Det er en nysgerrig og åben proces, hvor det der opstår i relationen fra øjeblik til øjeblik udforskes og undersøges. Det kan være kropsfornemmelser, følelser, tanker, billeder, lyde og impulser. Som i meditationspraksis øver vi os i at være med alt det der opstår på en venlig og kærlig måde og uden at dømme noget som forkert eller rigtigt.


Circling er en organisk og åben proces, hvor vi øver os i at ”komme ned i kroppen.” At gå fra at analysere og forklare til at mærke og sanse, for når kroppen og sindet synkroniseres er det meget nemmere at mærke, hvordan man egentlig har det.

Vi øver os på at blive i kontakten med os selv og hinanden, også der hvor det bliver udfordrende eller sårbart og ærligt udtrykke, hvordan vi påvirkes i mødet med hinanden.
Vi øver os i at have tillid til det som opstår, og i at tillade at det der opstår gerne må have lov at være der. 
Dermed gør vi os selv gennemsigtige og vi tillader os at blive set og når vi fra øjeblik til øjeblik viser os selv, oplever vi en dybere og mere autentisk kontakt til hinanden.


Hvis du kan være med din sandhed, må jeg også gerne være med min sandhed.

Og et sandt møde kan kun opstå mellem to mennesker, der hver især ejer og er tro mod deres egen oplevelse.


Vi må være åbne og indlevende for at kunne være i en ægte kontakt, og det er netop det vi ofte søger, fordi det er i de øjeblikke, hvor vores nervesystemer synkroniseres, at vi virkelig føler os set, mødt og forbundet med hinanden.


Circling kan have en meget healende og tranformerende virkning, fordi det er igennem at blive set og mødt for den vi virkelig er, at vores relationelle sår kan heales.